Monday, June 22, 2009

Teknik Swing untuk 1 Hari


hah.... semalam aku test teknik nih untuk 1 hari...pasang pukat pada sebelah petang... tadi tengok pukat aku....mmmm... looking good....... ni demo akaun aku le...tak test real account lagi.... dapat usd300 gak untuk semalam punya testing swing strategy....

tak try kat live tapi aku nak test seminggu dua dulu...tengok redult dia.... tapi aku ada test live account untuk bermula pukul 10 malam semalam hingga 7 pagi tadi... ni result dia.... dapat rm2 higgit je....ni pulak aku baru bukak post tadi dalam kul 2.30 ptg... aku nak biar floating 1 hari...kalau MC pun MC lah.... aku guna live akaun aku ni sebagai testing live aku..... ni adik adik jangan contohi ye...ni post aku ni MM (money Management) nya tak betul nih...biasa laa kepala aku bukannya betul...ehehehe...aku post je apa aku suka with out kira MM..... just aku nak test this method is very powerful. Kalau tak powerful aku kena creat dah cuba lagi....jangan putus asa........

ok. semalam kalah banyak jugak..dalam belas belas dolat ehehehe.... sebab main scalping.... mmmm aku nih tak pandaimain scalping rupanya...buta scalping....... tapi teknik scalping tu memang mantopppppppppp.... cuma aku tak mantop sebab aku lawan trend.... aku sepatutnya jadikan trend sebagai kawan aku bukannya lawan aku...sebab tu aku kalah.......heheheheh

so.... TREND IS YOUR BEST FRIENDS..... jangan carik pasal......

lupa nak cakap..teknik ni adalah sebenarnya untuk 5 days... dalam masa seminggu sekirana tepat ramalannya boleh bawak ke 500 ke 600 pips..... tapi aku tak cuba lagi untuk 5 hari ni... mungkin minggu depan aku try testing untuk 5 hari pulak tengok result dia.

No comments:

Post a Comment